Miért kell nekem egy feleség

CímMiért kell nekem egy feleség
Közlemény típusaMagazin cikk
A kiadás éve1991
SzerzőkSyfers, Judy
Magazin neveNőszemély - feminista lap
Oldalak14
Publikáció dátuma09/1991
KulcsszavakFeminizmus, Gender, házasság, nemi szerep, szexualitás
A magazin alternatív megnevezéseNőszemély
Teljes szöveg

Az emberek azon csoportjához tartozom, mely a feleségekként ismert. Én Egy Feleség vagyok. És, nem egészen véletlenül, anya is. Nemrég feltűnt a színen egy férfi ismerősöm a Midwestről, frissen elváltan. Volt egy gyereke, aki természetesen a volt feleségénél. Nyilvánvaló, hogy ismerősöm most új feleség után néz. Ahogy egy este vasalás közben rá gondoltam, hirtelen eszembe jutott. hogy én is szeretnék egy feleséget.  Miért kell nekem egy feleség?

Tovább szeretnék tanulni, hogy anyagilag független lehessek, hogy el tudjam tartani magam, és ha a szükség úgy hozza, a családtagjaimat is.

Kell nekem egy feleség, aki majd dolgozik és engem iskolába járat. És amíg én iskolába járok, kell egy feleség, aki gondoskodik a gyerekeimről. Egy feleség, aki számontartja, mikor kell a gyerekeknek orvoshoz vagy fogorvoshoz menniük. És azt is, hogy nekem mikor keli. Kell nekem egy feleség, aki biztosítja, hogy a gyerekeim megfelelően legyenek táplálva, és tisztán legyenek tartva.

Kell nekem egy feleség, aki kimossa és megvarrja a gyerekek ruhát. Egy feleség, aki igazi gondos anya a gyerekeim számára, megszervezi iskoláztatásukat, odafigyel, hogy megfelelő társasági életet éljenek korosztályukkal, aki elviszi őket a parkba, az állatkertbe, stb.

Kell egy feleség, aki ápolja a gyerekeket, ha betegek, egy feleség, aki úgy intézi, hogy kéznél legyen, ha a gyerekeknek különleges gondoskodásra van szükségük, mert én természetesen nem mulaszthatok ezért az iskolából. A feleségemnek úgy kelt intéznie, hogy el unjon jönni ilyenkor a munkahelyéről, de közben az állását ne veszítse el. Ez a feleségem jövedelmének némi csökkenését jelentheti, de azt hiszem ezt el tudom viselni. Szükségtelen mondanom, hogy a feleségem intézkedik a gyerekek bölcsődei és óvodai elhelyezéséről, és fizet ezért, amíg a feleségem dolgozik.

Kell nekem egy feleség, aki ellátja az én fizikai igényeimet. Egy feleség, aki takarít. Egy feleség, aki rendet csinál a gyerekek után, egy feleség, aki csinál utáltm.

Kell nekem egy feleség, aki tisztán tartja, vasalja és megvarrja a ruháimat. ha szükséges, gondoskodik az utánpótlásukról, és arról, hogy a személyes dolgaim mindig a helyükön legyenek, hogy szükségem van valamire, azt abban a pillanatban megtaláljam.

Kell nekem egy feleség, aki főz, egy feleség, aki jól  főz. Egy feleség, aki megtervezi az étrendet, elvégzi a szükséges bevásárlásokat, elkészíti az ételt, kellemesen tálalja azt, majd utána eltakarít, mialatt én tanulok. Kell nekem egy feleség, aki ápol, ha beteg vagyok, és együttérez velem a fájdalmamban és az iskolai mulasztásaimért.

Kell nekem egy feleség, aki elkísér a családi nyaralásra, hogy ott is legyen valaki, aki tovább gondoskodik rólam és a gyerekeimről, amikor nekem piherésre és környezetváltozásra van szükségem.

Kell nekem egy feleség, aki tart fel unalmas panaszkodásaival a feleség kötelességeiről. De olyan feleség, aki végighallgat, ha szükségét érzem, hogy elmagyarázzak egy, a tanulmányaim során felmerült bonyolult kérdést. És kell nekem egy feleség, aki legépeli a dolgozataimat, miután én megírtam őket.

Kell nekem egy feleség, aki ügyel társadalmi életem részleteire. Ha a bárátaim meghívnak engem és a feleségemet, a feleségemnek kell gondoskodnia a gyerekek felügyeletének megoldásáról, Ha az iskolában találkozom olyan emberekkel, akik tetszenek nekem. kell egy feleség, aki kitakarít, különleges vacsorát készít. felszolgálja azt nekem és a barátaimnak, és nem vág közbe, amikor olyan dolgoktól beszélek, amik engem és a barátaimat érdekelnek.

Kell nekem egy feleség, aki úgy intézi, hogy a gyerekek már megvacsorázzanak és lefeküdjenek, mire a vendégeim megérkeznek, hogy a gyerekek ne zavarjanak minket.

Kell nekem egy feleség, aki ellátja vendégeim igényeit, hogy azok kényelmesen érezzék magukat, aki gondoskodik hamutartóról, az előételről, aki a vendégeimet mindig kínálgatja, újratölti a poharukat, és úgy szolgálja fel a kávéjukat, ahogy ők kívánják. És kell nekem egy feleség, aki tudja, hogy néha szükségem van egy kis kiruccanásra.

Kell nekem egy feleség, aki fogékony a szexuális igényeimre, egy feleség, aki szenvedélyesen és mohón szeretkezik, ha nekem van kedvem, egy feleség, aki biztosítja kielégülésemet. És persze egy feleség, aki nem igényel szexuális figyelmet, ha nem vagyok éppen olyan harculatban. Kell nekem egy feleség, aki teljesen megára vállalja a fogamzásgátlás felelősségét, mert én nem akarok több gyereket.

Kell egy feleség, aki szexuálisan hű marad hozzám, hogy ne kelljen intellektuális életemet féltékenységgel megzavarnom. És olyan feleséget akarok, aki megérti, hogy az én szexuális igényeim nem szoríthatók be a monogámia szigorú határai közé. Elvégre képes kell legyek a legteljesebb kapcsolatot kiépíteni az emberekkel.

Ha véletlenül találnék egy olyan személyt, aki megfelelőbb lenne feleségnek, mint a jelenlegi feleségem, akkor ragaszkodom a jogomhoz, hogy kicserélhessem őket' Természetesen én egy friss. új életet várok; a feleségem veszi magához a gyerekeket, és egyedül vállal értük felelősséget, rogy én szabad maradhassak.

Ha elvégeztem az iskolát és állást vállaltam, akkor azt akarom, hogy a feleségem hagyja abba a munkát és maradjon otthon, hogy a feleségem jobban és teljesebben elláthassa egy feleség kötelességeit.

Istenem, hát kinek nem kellene egy feleség?