Bűn ​vagy bűnhődés - Vallomás egy traumáról és a terápiáról (és a kivezető útról)

CímBűn ​vagy bűnhődés - Vallomás egy traumáról és a terápiáról (és a kivezető útról)
Közlemény típusaKönyv
A kiadás éve2013
SzerzőkAnoni, Mara
Oldalak száma280
KiadóNoran Libro
VárosBudapest
ISBN9786155274084
Kulcsszavakbántalmazás, Gyermek, gyermekbántalmazás, kortárs, magyar nyelvű regény, perverzió, szexuális perverzió, vallomásregény
Összefoglalás

"Megrázó trauma és egy egész életet megváltoztató terápia története a Bűn vagy bűnhődés. Egy negyvenkét éves nő kíméletlenül őszinte vallomása ez, amelyben elmeséli, hogyan lett hatéves korában szexuális abúzus áldozata. 

A viszony (szerk. megj.: engem rohadtul zavar az ajánlóban e kontextusban a "viszony" szó használata AR)  – amely közte és az unokatestvére között éveken át tartott – titokban maradt a család előtt, a lány – később asszony – senkinek sem beszélt a traumáról. Véletlenül jutott el pszichológushoz, ahová az ötéves lányát vitte, aki szorongani kezdett, és nem akart óvodába menni. Ám a pszichológusnő néhány beszélgetés után az anyának javasolt terápiát, amely négy és fél évig tartott. A terápia története egyben Anoni Mara életének történetét, a feloldozás keresését tárja elénk. Hosszú és fájdalmas út vezetett el odáig, hogy újra tudja építeni mindazt, amit a gyermekkori abúzus az életében lerombolt."

Webcímhttps://www.libri.hu/konyv/anoni_mara.bun-vagy-bunhodes.html